Què fem? Qui som? Com ens financem? Delegacions Estatuts La nostra gent La nostra història L'hospitalitat Hospitalitats de la Mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Hospitalitat El pelegrinatge Què puc fer? Galeria/premsa Actualitat Contacte Hospitalitat Hospitalitats de la mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Inici Delegació d’Osona i Ripollès tel; 93 886 93 40    Delegació d’Anoia tel; 620 601 950   Delegació del Bages tel; 608 963 584  Hospitalitat de Solsona tel; 678 69 15 39

COM ENS FINANCEM?

L'Hospitalitat és una entitat sense ànim de lucre, per tant no busca un benefici econòmic, sinó que treballa perquè a final de l'any aconsegueixi igualar els ingressos i les despeses.

De despeses com tots sabem a la vida n'hi ha moltes i en una entitat també, per poder dur a terme les diferents activitats que es fan. Però, ingressos? La resposta és que cada vegada n'hi ha menys. Els ingressos que rep l'hospitalitat vénen donats en gran part per donatius d'entitats o particulars, on cada vegada costa més aconseguir aquesta col·laboració, i també dels socis de l'entitat, on l'únic requisit és ser major d'edat i fer una quota mínima de 15 € l'any. Però tot i que la quantitat de gent que passa o ha passat per l'hospitalitat és molta, el nombre de socis és poc elevat. Necessitaríem més socis.

Hi ha empreses que per causes diverses no poden col·laborar en l'àmbit econòmic i ens col·laboren donant productes que ens facin servei, com poden ser aliments, etc.

Per tant fem una crida a fer-te soci de l'hospitalitat, entitat que treballa al servei dels altres. També pots fer el teu donatiu o la teva col·laboració si ets una empresa.


FES-TE SOCI


FES UNA DONACIÓ


COL·LABORA SI ETS UNA EMPRESA