Què fem? Qui som? Com ens financem? Delegacions Estatuts La nostra gent La nostra història L'hospitalitat Hospitalitats de la Mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Hospitalitat El pelegrinatge Què puc fer? Galeria/premsa Actualitat Contacte Hospitalitat Hospitalitats de la mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Inici Delegació d’Osona i Ripollès tel; 93 886 93 40    Delegació d’Anoia tel; 620 601 950   Delegació del Bages tel; 608 963 584  Hospitalitat de Solsona tel; 678 69 15 39 Què fem?

L’Hospitalitat és una entitat que el que fem és ajudar, compartir, acompanyar, escoltar, gaudir, jugar, donar i rebre felicitat,...; tot això ho experimentem en diferents activitats que realitzem durant l'any.

La nostra activitat principal és el pelegrinatge anual a Lourdes que fem conjuntament les dues hospitalitats de Vic i Solsona, on persones voluntàries de totes les edats pelegrinen i acompanyen a persones amb alguna discapacitat o persones grans, a viure aquesta experiència. A Lourdes tots sòm pelegrins el servei de pelegrins.

A part del pelegrinatge, també fem altres activitats com per exemple; sortides culturals, visitant algun museu o algun lloc emblemàtic del nostre país, participar en la trobada d'hospitalitats catalanes a Montserrat al mes de maig, celebrar la festivitat de la Mare de Déu de Lourdes al febrer, xerrades, romeria a algun santuari, celebrar el nadal amb una torronada o amb la representació dels pastorets, entre altres.

A més a més a l’estiu es fa una setmana de colònies destinada a gent amb discapacitat i gent gran. Allà els voluntaris joves preparen totes les activitats, amb l'ajuda en la logística de la junta i altres voluntaris. L’objectiu és passar tots junts una setmana diferent.